Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffJeff Kaplan Date: Dec 19, 2010 8:04pm
Forum: etree Subject: Server issues

hi all. as you can tell be a number of posts, we are having some server issues. a bit of patience would be appreciated. monday morning this will be addressed and hopefully everything will be copacetic asap.

thanks.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Albix Date: Dec 21, 2010 6:08pm
Forum: etree Subject: Re: Server issues

Thanks Jeff. Is everything ok now? I've tried to upload the same show 3 times with no success. Thanks to everyone works on the LMA!

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffJeff Kaplan Date: Dec 21, 2010 10:40pm
Forum: etree Subject: Re: Server issues

ongoing issues for sure. but we have some brilliant people working through it.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: crazyfingers88 Date: Dec 27, 2010 10:11am
Forum: etree Subject: Re: Server issues

hey guys
just wondering how the server issues are coming along - I'm still having trouble uploading shows

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffJeff Kaplan Date: Dec 27, 2010 5:43pm
Forum: etree Subject: Re: Server issues

can you send a bit more detail to info@archive.org?

- are you uploading with the ftp or the http uploader?
- what error message are you getting?
- what size are the files and what browser are you using?

thanks.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Staffgreenone Date: Dec 27, 2010 8:23pm
Forum: etree Subject: Re: Server issues

Jeff, 99% of the errors I'm seeing are "no metadata" errors or "item not found" errors. Resubmitting or refreshing a few times usually does the trick.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffJeff Kaplan Date: Dec 27, 2010 9:14pm
Forum: etree Subject: Re: Server issues

we've been having locator issues.

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Staffgreenone Date: Dec 28, 2010 6:32am
Forum: etree Subject: Re: Server issues

Thanks...can you explain a bit more what that means? Is the solution I posted the correct one? Is there anything else we should do? Are both of those errors related to locator problems? What other kinds of issues do locator problems cause, and what kinds should we report or not report?

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffJeff Kaplan Date: Dec 28, 2010 10:01am
Forum: etree Subject: Re: Server issues

this is an ops issue. there is nothing for users to do any differently other than be patient.

the two messages typically seen when the locator fails to find the data are:

"The specified item was not found "live" in the US cluster or does not have metadata."

or

"The item you are trying to edit does not have metadata or the metadata is not parseable. It will need to be rebuilt or fixed first."

sorry for the inconveniences.